Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
RegRejtvény

Ha először fejtesz itt skandináv keresztrejtvényt, feltétlenül olvasd el a súgót, itt minden fontos információt megtalálsz a kezeléssel kapcsolatban. Ha később van szükséged rá, a rejtvény alatt található Súgó feliratra kattinva is behozhatod. Ha kérdésed, észrevételed van itt üzenthetsz nekünk.

Aktiváláshoz kattints a rejtvény egyik, üres négyzetébe!

Ha nem működik az új verzió és szeretnéd visszakapcsolni a régit, itt válthatsz vissza a régi, ablakos verzióra

Cím:
Gordon Ramsay
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Ismertető:
Gordon Ramsay séf, televíziós személyiség, üzletember. Milliók nézik műsorait, mint pl. A fickó F-fel, A konyha ördöge, A pokol konyhája, Amerikai mesterszakács.
Focistának készült, de folyamatos sérülései miatt nem futhatott be karriert a labdarúgópályán. Ezután tudatosan készült a szakács pályára, franciaországi gyakorlat közben sajátította el azt a tudást, amit később, Angliába visszatérve is kamatoztatott.
Üzlettársa, Chris Hutcheson segítségével kilépett a beosztotti szerepből és közösen nyitották meg első éttermüket, amelyet számos másik követett, közülük több Michelin-csillagot érdemelt ki.
Gordon Ramsay rendszeresen vendégül látja alkalmazottait, hogy vendégként éljék meg az étel és a kiszolgálás élményét. Ez a visszacsatolás segít nekik is jobbá válniuk.
Erre a filozófiára Chris (aki nem csak üzlettársa, de egyben apósa is) ébresztette rá, aki a rejtvényben található választ adta a következő kérdésre: milyen végzettsége van, hogy éttermeket üzemeltet? A frappáns válasz segített Gordonnak jobb főnökké, jobb üzletemberré válni.
Megfejtés: