Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
RegElőfizetés

Előfizetésre van szükséged, ha

 • több rejtvényt szeretnél fejteni,
 • több pályázati rejtvényre pályáznál,
 • más rejtvényfajtákat is kipróbálnál.

Rejtvénybirodalom célja

A rejtvénybirodalom célja olyan minőségű és mennyiségű rejtvények közzététele, amelyek a rejtvényfejtők örömére és megelegédésére szolgálnak. Ezért határoztuk meg azokat a célokat, amelyek hónapról hónapra történő megközelítése garancia lehet arra, hogy előfizetőként te is megtartsd előfizetésedet:

 • több rejtvény
   
  napi rendszerességgel megjelenő új rejtvények
 • még több pályázati rejtvény
   
  hetente több pályázati rejtvény
 • újabb, változatos rejtvénytípusok
   
  a keresztrejtvények fajtáiból is van, ami még nem jelent meg a Rejtvénybirodalom oldalán, de azokon túl is léteznek nyelvi, logikai rejtvénytípusok, amikkel ugyancsak bővülhet a kínálat
 • különböző nehézségű rejtvények
   
  ahhoz, hogy mindenki megtalálja a maga számára szóló rejtvényeket, amelyek örömöt okoznak és nem bosszúságot, különböző nehézségű rejtvényekre van szükség

Mikorra érhetőek el a célok?

A Rejtvénybirodalomhoz hasonló internetes rejtvény előfizetés rendszer még nem volt Magyarországon, ezért ez bevallottan egy kísérlet is egyben.

A célok megközelítése, elérése annak arányában történhet, ahogy ezt az előfizetők száma megengedi. Minél több előfizető lesz, annál több rejtvény fog elkészülni, annál értékesebb nyeremények lesznek.

→ Előfizetéssel támogatom a célokat!

Mennyibe kerül?

Az éves előfizetési díj havonta 249 Ft-ot jelent, melyért legalább öt rejtvényt fejthetsz, amiből legalább kettő pályázati.

Ha a pályázati rejtvény megfejtését postán kellene beküldened, akkor ez 2020-ban a két rejtvényre 270 Ft lenne (2 * 135 Ft), ami máris több, mint a havi 249 Ft.

Mivel lehet fizetni?

Kétféle fizetési mód közül választhatsz:
 • - bankkártyával, melyen az internetes fizetés engedélyezett, vagy
 • - banki átutalással.

Az előfizetés előnyei

Exkluzív tartalom!

Kifejezetten az előfizetőknek készülnek a rejtvények, amiket a nem előfizetők nem fejthetik meg, illetve nem küldhetik be.

Nagyobb nyerési esély!

Az előfizetőknek szóló pályázati rejtvények megfejtését csak előfizető küldheti be, a nem előfizető regisztrált felhasználók nem.

Még több rejtvény!

A nem csak előfizetőknek szóló pályázati rejtvények nem számítanak be az előfizetőknek garantált rejtvényekbe.

Ki korán kel...

Az elsők között előfizetőknek biztosan változatlan ár!

A garantált havi rejtvényszámok bármikor emelkedhetnek, amivel az előfizetői ár is növekedhet. De nem azoknak az előfizetőknek, akik folyamatosan fenntartják az előfizetésüket! Például: ha egy évre fizetsz elő, az előfizetési időszakon belül azonos áron hosszabbíthatod meg előfizetésedet, akkor is, ha addigra jelentősen megnő a garantált rejtvényszám és az előfizetési árak is megemelkedtek.

→ Előfizetek

Kérdésed van?

Ha kérdésed vagy észrevételed van, írj a Kapcsolat oldalon keresztül vagy küldd el az info@rejtvenybirodalom.hu e-mail címre.