Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
RegRejtvény

Ha először fejtesz itt skandináv keresztrejtvényt, feltétlenül olvasd el a súgót, itt minden fontos információt megtalálsz a kezeléssel kapcsolatban. Ha később van szükséged rá, a rejtvény alatt található Súgó feliratra kattinva is behozhatod. Ha kérdésed, észrevételed van itt üzenthetsz nekünk.

Aktiváláshoz kattints a rejtvény egyik, üres négyzetébe!

Ha nem működik az új verzió és szeretnéd visszakapcsolni a régit, itt válthatsz vissza a régi, ablakos verzióra

Cím:
Angol-magyar beszédfordulatok - TINTA Könyvkiadó
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Ismertető:
Ahhoz, hogy angolnyelv-tudásunk biztos és eredményes legyen, nem elég az angol szókincs és nyelvtan ismerete. Szóbeli kommunikációnk akkor lesz hatékony és sikeres, ha beszédünkbe az angol nyelv mindennapi szófordulatait is bele tudjuk szőni. Az Angol–magyar beszédfordulatok című gyűjtemény hozzásegít ahhoz, hogy beszédünk ne papírízű legyen, hanem természetesnek hasson.
Minden nyelvtanulónak, a kezdőtől a haladóig, nyelvtanároknak, fordítóknak ajánljuk, de haszonnal forgathatják azok is, akik csak érdeklődik az angol nyelv iránt. A szótár eredményesen segíti a felkészülést az angol szóbeli nyelvvizsgára és az érettségire.
A rejtvény megoldása egy azon 1200 szituációs kifejezés közül, amely a TINTA Könyvkiadó által nemrég megjelentetett Angol-magyar beszédfordulatok című kiadványban szerepel.
Náray-Szabó Márton: Angol-magyar beszédfordulatok; 1200 szituációs kifejezés példamondatokkal a mindennapi társalgás nyelvéből
Megfejtés: