Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
RegRejtvény

Ha először fejtesz itt skandináv keresztrejtvényt, feltétlenül olvasd el a súgót, itt minden fontos információt megtalálsz a kezeléssel kapcsolatban. Ha később van szükséged rá, a rejtvény alatt található Súgó feliratra kattinva is behozhatod. Ha kérdésed, észrevételed van itt üzenthetsz nekünk.

Aktiváláshoz kattints a rejtvény egyik, üres négyzetébe!

Ha nem működik az új verzió és szeretnéd visszakapcsolni a régit, itt válthatsz vissza a régi, ablakos verzióra

Cím:
A mikrofonnál Dévényi Tibi bácsi
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Ismertető:
Dévényi Tibor az 1965-ös Ki mit tud? paródia kategóriájában lett első helyezett két társával. Innen egyenes út vezetett számukra a Színművészeti Főiskolára, ahol Tibi bácsi hamar rájött, hogy ez nem az ő világa és abbahagyta tanulmányait. Ő a könnyedebb, szabadabb előadásmódot részesítette előnyben, ennek megfelelően országos, majd nemzetközi zenekarok fellépéseit konferálta. Előfordult, hogy technikai hiba miatt a zenekar nem tudott beállni és amíg a technikusok kiderítették és megoldották a problémát, neki kellett szórakoztatni a közönséget anélkül, hogy a nézők fellázadnának. A Ki mit tud?-győztes trió két partnere elvégezte a főiskolát és ismert színészek lettek, kik ők?
Zenei rádiós és televíziós műsorokat vezetett. Később jött a Három kívánság, amiben saját ötletét valósította meg: kezdetben gyermekek, később felnőttek kéréseit is teljesítette. Másfél évtized után műsora megszűnt. A 2000-es években elindult a retro őrület és újra lemezlovasként aratott sikereket. Melyik másik televíziós műsorban tevékenykedett műsorvezetőként?
Megfejtés: