Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg
Cserebere.info matrica, kártya, Stikeez, bábu, korong, palack, stb. Panini, Chipicao, Lidl, Tesco, CBA, Spar, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!Kedves rejtvényeket szerető látogató!

Elindultunk. Több hónapi fejlesztő munka eredményeként jött létre ez a portál, a rejtvények portálja, de nevezhetnénk rejtvények portájának is. Porta, mert belépő a valóban tudást, gondolkodást igénylő rejtvényekhez.

A Rejtvénybirodalom valóban birodalom kíván lenni a rejtvények háza táján. Ehhez készülnek a különböző rejtvényfajták leírása, illetve a rejtvényekhez tartozó programok, amelyekkel mindenki kipróbálhatja az adott típusú rejtvényt.

A két legnépszerűbb rejtvényfajta nálunk on-line fejthető: a skandináv keresztrejtvény és a soduku.

Terveink között szerepel, hogy további rejtvényfajtákat is fejthetővé tegyük a weben. Amint alkalmassá válik a közzétételre, haladéktalanul megosszuk Veled is.

Ugyanakkor várjuk az észrevételedet, akár a portál külalakjával, akár a rejtvények minőségével, mennyiségével, nehézségi fokával kapcsolatban. Szintén várjuk javaslataidat a további fejlesztéssel kapcsolatban is, javasolj új rejtvénytipusokat, új funkciókat.

Reméljük, hogy sok időt fogsz eltölteni a birodalmunkban.

Birodalmunkban nincs toplista, nincsenek helyezések, a rejtvényfejtés nem megy időre, nem dönt a gyorsaság és az sem számít, ha kicsit puskázol. Nincsenek "top" lakóink, mindenki egyenrangú. Egyetlen cél, hogy a rejtvény valóban rejtvény legyen: törd a fejed, használd tudásod és logikád, így okozzon a fejtés és a megfejtés örömöt. Ha nem tudsz megoldani egy-egy rejtvényt, nézz utána, mi miatt akadtál el és keress rá a megoldásra, vagy ha a rejtvény megengedi, kérj segítséget, puskázz. A nem pályázati rejtvényeknél erre lehetőséged van.

Pályázati rejtvények beküldésével nyereményt nyerhetsz. Így válhat számodra is kézzelfoghatóvá a tudás. Pályázati rejtvény megfejtésést a következő módon tudod elküldeni: weben, smsben vagy a hagyományos postai úton. A beküldhetőséget rejtvénye válogatja, a weben beküldhető rejtvények már készülnek.

Gondolkozz! Tanulj! És ne feledd: "Nem tudni nem szégyen. Nem akarni tudni a szégyen!"

Ennek szellemében kívánunk örömteli perceket és nézz vissza gyakran, mert új rejtvénytípusokkal, új rejtvényekkel, új pályázati rejtvényekkel, új nyereményekkel várunk vissza.


           Baráti üdvözlettel,
                                                        Tóth Gábor
                                                        a RejtvényBirodalom kancellárja :-)