Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg

 
Cserebere.info matrica, kártya, Stikeez, bábu, korong, palack, stb. Panini, Chipicao, Lidl, Tesco, CBA, Spar, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!

Szavazás

Milyen nehézségű rejtvényeket szeretnél látni a Rejtvénybirodalomban?

Szavazz és nézd meg a szavazás pillanatnyi állását.Rejvények

Ki ne örülne egy kis lelki felfrissülésre ? Ezen az oldalon találhatóak meg azok a rejtvények, amelyek a puszta örömszerzést kínálják. Válassz rejtvényt, fejtsd meg és örülj, ha sikerült. Ha elakadsz, használd a Segítség vagy Ellenőrzés gombokat és tanulj, hogy legközelebb segítség nélkül is sikerüljön.

Ezekkel a rejtvényekkel tárgynyeremény (már) nem nyerhető. Ha a szórakozáson túl nyerni is szeretnél, nézd meg aktuális pályázati rejtvényeinket.

Az oldalra folyamatosan kerülnek fel a rejtvények, nézz vissza gyakran. Hamarosan sudoku rejtvények is lesznek.

Lista szűkítése a rejtvény típusa szerint: Sudoku, Skandináv keresztrejtvény, Szókereső

Rachel Zoe idézete - DivatButik
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A DivatButik Debrecenben, a Csapó u. 90. címen található. Nyitvatartás hétköznap 9-17-ig. A stílus az egyik módja annak, hogy ... folytatás a rejtvényben
Marcel Proust idézete - DivatButik
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A DivatButik Debrecenben, a Csapó u. 90. címen található. Nyitvatartás hétköznap 9-17-ig. Nem bízzuk a szerencsédre ! Használd ki ingyenes, 15%-os kedvezményt adó kuponunkat, amelyet a Facebook oldalunkon tölth...
Arthur Schopenhauer idézete - SpiderMed™
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A SpiderMed™ aktív módon megelőzi vagy kiegyenesíti a görnyedést és a kiálló lapockákat, valamint kidomborítja a lapos mellkast. A SpiderMed™ rendszeres használatával a gerinctartó izmok megerősödnek, rögz...
Tegyen az egészségéért - DinoPad
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A DinoPad lábmasszírozó szőnyeg kiváló a lúdtalp kezelésére, valamint az akupresszúrás pontok masszírozásával kitűnően hat testünk egészére.
Az egészségért - Bioboltom.com
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A rejtvény megfejtése a következő kérdésre adja meg a választ: mi fontos minden évszakban? Ha a rejtvényben nem is, a Bioboltom.com webáruházban biztosan segítséget talál.
Napsütés (BioBoltom.com)
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A napsütés fontos számunkra, de csak mértékkel. Már a tavaszi napsugárzás... a mondat folyatása a rejtvény fősoraiban olvasható.
Kullancs ellen (BioBoltom.com)
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
A kullancs elleni védekezés, a megelőzésre fektetett hangsúly a legfontosabb, mivel védőoltás nincs minden általuk terjesztett betegség ellen.
Bioboltom.com rejtvénye
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Manapság sok emberben felmerül, hogy szeretne életmódján javítani, egészsége megőrzésére minél több gondot fordítani. Ez nem is csoda, hiszen az egészség, nem divat. Mindenkinek szüksége van rá, ahogyan a spártaiak is...
Gandhi aforizmája
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Mahatma Gandhi, az Indiai függetlenségi mozgalom vezéralakja volt. A mérhetetlen tisztelet jeléül az indiai bankjegyeken és érméken Gandhi arcmásával találkozhatunk. Sikeres rejtvényfejtés esetén a fősorokban egy G...
Repülőgépek a hadseregben
Típus:
Skandináv keresztrejtvény
Ferdinand Foch az első világháborúban a szövetséges államok fővezére volt. A marsall mondta egy előadáson a rejtvényben elrejtett mondatot. Ha megfejted, te is belátod, hogy ebben nagyot tévedett.