Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg

 
Cserebere.info matrica, kártya, Stikeez, bábu, korong, palack, stb. Panini, Chipicao, Lidl, Tesco, CBA, Spar, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!

Szavazás

Milyen nehézségű rejtvényeket szeretnél látni a Rejtvénybirodalomban?

Szavazz és nézd meg a szavazás pillanatnyi állását.Szabályzat

A Rejtvénybirodalom rejtvényportál üzemeltetője Tóth Gábor.

A portál látogatója látogatásával elfogadja az alábbiakat.

   Látogató: az a személy, aki a honlap egy oldalát megtekinti
   Felhasználó: az a Látogató, aki regisztrál a honlapon
   Szolgáltató: Tóth Gábor

Felhasználói adatok kezelése

Látogató számára az adatok megadása minden esetben önkéntes. A honlapon megadott adatokat a nyeremények kézbesítéséhez, illetve statisztikai, fejlesztési célokból tartjuk nyilván. A regisztráció törlése bármikor kezdeményezhető elérhetőségeinken. Harmadik fél részére kezelésünkben levő adatokat - az érintett kifejezett engedélye nélkül - nem adunk át.

Szolgáltató a Látogató böngészésének során technikai jellegű (böngészőre, képernyő méretére vonatkozó) információkat gyűjt, melyek nem minősülnek személyes adatnak és pusztán a további fejlesztésekhez adnak támpontot.

Rejtvények

Szolgáltató minden rejtvényt a rejtvény jogtulajdonosának engedélyével tesz közzé. Látogató nem szerez semmilyen jogot a rejtvény további felhasználására, beleértve de nem kizárólagosan a továbbadás, az újbóli közzététel, módosításra vonatkozó jogokat. Ilyen irányú igénnyel a Szolgáltatóhoz lehet fordulni.

Pályázatok

Pályázati rejtvények helyes megfejtői között nyereményt sorsolunk ki. Nyereményre pályázni a pályázati rejtvény helyes megfejtésének beküldésével lehet. A beküldés történhet weben, sms-en és postai úton keresztül. Az adott pályázati rejtvénynél kerül megjelenítésre a rejtvény beküldési módjai.

Sorsolások

A sorsolásokon minden - a szabályzatnak megfelelően - beérkezett helyes megfejtésű pályázat részt vesz.

A sorsoláson való részvétel további feltételei a beküldési módok alapján:

    - web: a Felhasználó pályázó - sorsolás időpontjában nyilvántartott - adatainak pontos megléte (név, pontos elérhetőség)
    - posta: a beküldött pályázati szelvényen olvasható módon közölt pályázói adatok megléte (név, pontos elérhetőség)

Nyertesek

A nyertes - pályázatának elküldésével - hozzájárul nevének, irányítószámának és településének közzétételéhez portálunkon, illetve abban az újságban, ahol a beküldött megfejtésű pályázati rejtvény megjelent. A nyerteseket a pályázatának módjától függően közvetlenül értesítjük:

    - sms-es pályázás esetén: smsben, nevének és elérhetőségének elkérésével,
    - web-es pályázás esetén: e-mailben,
    - postai pályázás esetén: postai úton, a nyeremény elküldésével.

A nyereményt kizárólag magyarországi címre postázzuk. Amennyiben külföldi a nyertes, úgy azt szerkesztőségünkben vehető át vagy egy általa megadott magyarországi postacímre küldjük.

Szponzorált pályázati rejtvény

Szponzorációs pályázati rejtvényeknél a portál üzemeltetője értesíti a rejtvényfejtőt, hogy a rejtvény beküldésével milyen adatok kerülnek átadásra a szponzor céghez. Az ilyen rejtvények nyereményének megpályázásával a rejtvényfejtő hozzájárul, hogy adatai átadásra kerülnek.