Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg

 
Nagy J. Gabriella
író, költő honlapja
Cserebere.info matrica, bábu, kártya, palack, stb. Tesco, CBA, Spar, Panini, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!

Szavazás

Milyen nehézségű rejtvényeket szeretnél látni a Rejtvénybirodalomban?

Szavazz és nézd meg a szavazás pillanatnyi állását.
Tehetségkutató Ügynökség

Kedves rejtvényeket szerető látogató!

Elindultunk. Több hónapi fejlesztő munka eredményeként jött létre ez a portál, a rejtvények portálja, de nevezhetnénk rejtvények portájának is. Porta, mert belépő a valóban tudást, gondolkodást igénylő rejtvényekhez.

A Rejtvénybirodalom valóban birodalom kíván lenni a rejtvények háza táján. Ehhez készülnek a különböző rejtvényfajták leírása, illetve a rejtvényekhez tartozó programok, amelyekkel mindenki kipróbálhatja az adott típusú rejtvényt.

A két legnépszerűbb rejtvényfajta nálunk on-line fejthető: a skandináv keresztrejtvény és a soduku.

Terveink között szerepel, hogy további rejtvényfajtákat is fejthetővé tegyük a weben. Amint alkalmassá válik a közzétételre, haladéktalanul megosszuk Veled is.

Ugyanakkor várjuk az észrevételedet, akár a portál külalakjával, akár a rejtvények minőségével, mennyiségével, nehézségi fokával kapcsolatban. Szintén várjuk javaslataidat a további fejlesztéssel kapcsolatban is, javasolj új rejtvénytipusokat, új funkciókat.

Reméljük, hogy sok időt fogsz eltölteni a birodalmunkban.

Birodalmunkban nincs toplista, nincsenek helyezések, a rejtvényfejtés nem megy időre, nem dönt a gyorsaság és az sem számít, ha kicsit puskázol. Nincsenek "top" lakóink, mindenki egyenrangú. Egyetlen cél, hogy a rejtvény valóban rejtvény legyen: törd a fejed, használd tudásod és logikád, így okozzon a fejtés és a megfejtés örömöt. Ha nem tudsz megoldani egy-egy rejtvényt, nézz utána, mi miatt akadtál el és keress rá a megoldásra, vagy ha a rejtvény megengedi, kérj segítséget, puskázz. A nem pályázati rejtvényeknél erre lehetőséged van.

Pályázati rejtvények beküldésével nyereményt nyerhetsz. Így válhat számodra is kézzelfoghatóvá a tudás. Pályázati rejtvény megfejtésést a következő módon tudod elküldeni: weben, smsben vagy a hagyományos postai úton. A beküldhetőséget rejtvénye válogatja, a weben beküldhető rejtvények már készülnek.

Gondolkozz! Tanulj! És ne feledd: "Nem tudni nem szégyen. Nem akarni tudni a szégyen!"

Ennek szellemében kívánunk örömteli perceket és nézz vissza gyakran, mert új rejtvénytípusokkal, új rejtvényekkel, új pályázati rejtvényekkel, új nyereményekkel várunk vissza.


           Baráti üdvözlettel,
                                                        Tóth Gábor
                                                        a RejtvényBirodalom kancellárja :-)
Ezt már fejtetted?
 • Drabkina gondolata
  J. J. Drabkina orosz íróno egyik aforizmája: "Érd el magad azt, amit apáidtól örököltél. Csak akkor lesz a tiéd!" További idézete a rejtvény fő...
 • Veres Péter gondolata
  ...
 • Horgászkalandok
  A horgászat egyidős az emberiséggel, a hal tápláló eledel volt az ősember számára. Ma a horgászat már kikapcsolódás, hobbi, sőt sport. És hogy m...
 • Tegyen az egészségéért - DinoPad
  A DinoPad lábmasszírozó szőnyeg kiváló a lúdtalp kezelésére, valamint az akupresszúrás pontok masszírozásával kitűnően hat testünk egészére....
 • Kis magyar tájszótár - TINTA Könyvkiadó
  A Kis magyar tájszótár (5800 népies és tájnyelvi szó magyarázata) című kötet tudományos igényességgel megszerkesztett ismeret­terjesztő munka. A gyű...
Bezárás