Bejelentkezés

Jelszóemlékeztető »»» Regisztráció »»»
Reg

 
Nagy J. Gabriella
író, költő honlapja
Cserebere.info matrica, bábu, kártya, palack, stb. Tesco, CBA, Spar, Panini, stb. Cserélj, hogy a gyűjtemény teljes legyen!

Szavazás

Milyen nehézségű rejtvényeket szeretnél látni a Rejtvénybirodalomban?

Szavazz és nézd meg a szavazás pillanatnyi állását.
Tehetségkutató Ügynökség

Kedves rejtvényeket szerető látogató!

Elindultunk. Több hónapi fejlesztő munka eredményeként jött létre ez a portál, a rejtvények portálja, de nevezhetnénk rejtvények portájának is. Porta, mert belépő a valóban tudást, gondolkodást igénylő rejtvényekhez.

A Rejtvénybirodalom valóban birodalom kíván lenni a rejtvények háza táján. Ehhez készülnek a különböző rejtvényfajták leírása, illetve a rejtvényekhez tartozó programok, amelyekkel mindenki kipróbálhatja az adott típusú rejtvényt.

A két legnépszerűbb rejtvényfajta nálunk on-line fejthető: a skandináv keresztrejtvény és a soduku.

Terveink között szerepel, hogy további rejtvényfajtákat is fejthetővé tegyük a weben. Amint alkalmassá válik a közzétételre, haladéktalanul megosszuk Veled is.

Ugyanakkor várjuk az észrevételedet, akár a portál külalakjával, akár a rejtvények minőségével, mennyiségével, nehézségi fokával kapcsolatban. Szintén várjuk javaslataidat a további fejlesztéssel kapcsolatban is, javasolj új rejtvénytipusokat, új funkciókat.

Reméljük, hogy sok időt fogsz eltölteni a birodalmunkban.

Birodalmunkban nincs toplista, nincsenek helyezések, a rejtvényfejtés nem megy időre, nem dönt a gyorsaság és az sem számít, ha kicsit puskázol. Nincsenek "top" lakóink, mindenki egyenrangú. Egyetlen cél, hogy a rejtvény valóban rejtvény legyen: törd a fejed, használd tudásod és logikád, így okozzon a fejtés és a megfejtés örömöt. Ha nem tudsz megoldani egy-egy rejtvényt, nézz utána, mi miatt akadtál el és keress rá a megoldásra, vagy ha a rejtvény megengedi, kérj segítséget, puskázz. A nem pályázati rejtvényeknél erre lehetőséged van.

Pályázati rejtvények beküldésével nyereményt nyerhetsz. Így válhat számodra is kézzelfoghatóvá a tudás. Pályázati rejtvény megfejtésést a következő módon tudod elküldeni: weben, smsben vagy a hagyományos postai úton. A beküldhetőséget rejtvénye válogatja, a weben beküldhető rejtvények már készülnek.

Gondolkozz! Tanulj! És ne feledd: "Nem tudni nem szégyen. Nem akarni tudni a szégyen!"

Ennek szellemében kívánunk örömteli perceket és nézz vissza gyakran, mert új rejtvénytípusokkal, új rejtvényekkel, új pályázati rejtvényekkel, új nyereményekkel várunk vissza.


           Baráti üdvözlettel,
                                                        Tóth Gábor
                                                        a RejtvényBirodalom kancellárja :-)
Ezt már fejtetted?
 • Angol-magyar beszédfordulatok - TINTA Könyvkiadó
  Ahhoz, hogy angolnyelv-tudásunk biztos és eredményes legyen, nem elég az angol szókincs és nyelvtan ismerete. Szóbeli kommunikációnk akkor lesz haté...
 • Lenin irodalmi gondolata
  Lenin, mint szovjet-orosz államférfi, az Októberi Forradalom vezetője, marxista gondolkodó megosztja az embereket. De hagyjuk is a politikát... Gon...
 • Rachel Zoe idézete - DivatButik
  A DivatButik Debrecenben, a Csapó u. 90. címen található. Nyitvatartás hétköznap 9-17-ig. A stílus az egyik módja annak, hogy ... folytatás a rej...
 • Grétsy László: Nyelvi játékaink nagykönyve - TINTA Könyvkiadó
  A Nyelvi játékaink nagykönyve bemutatja a nyelvünkben rejlő játéklehető­ségeket; a nyelvi vonatkozású feladványok, rébuszok, fejtörők gyűjteménye. Gré...
 • Norvégia
  Norvégia a legélhetőbb ország az ENSZ fejlesztési programja (UNDP) szerint. Ehhez adottak is a körülmények: nyitott társadalom; női egyenjogúság; c...
Bezárás